Nakon što je Nika Tošić odbranila Jelenu, ponosna mama se oglasila: "Našla je način da svakog postavi na svoje mesto", pa dodala - "Moja deca obožavaju Devita"

Jelena Knežević

28. 08. 2023. 000000 11:00

Foto: ATA images

Jelena Karleuša nedavno je izbacila dugo najavljivan album "Alfa". Veliko iznenađenje je usledilo kada je samo nekoliko dana posle izbacila i drugi album pod nazivom "Omega".

Bez svake sumnje, pesme su podigle prašinu i izazvale veliku pažnju javnosti.

Pored brojnih pohvala, našli su se i oni kojima se nije dopao, a neki su odlučili da kritike upute i na adresu Karleušine ćerke.

Nika Tošić je karakterom povukla na majku, s obzirom na to da je oštro odbrusila svima koji su joj pisali.

Jelena je pripadnicima sedme sile otkrila da joj je žao što njena ćerka mora time da se bavi:

- Žao mi je što moja ćerka mora da se bavi odbranom mame, ali s druge strane ona je svesna ko je njena mama, da je izuzetno istaknuta javna ličnost i da velika popularnost pored fanova privlači ljude koji istresaju svoje frustracije na mrežama. Iako je mlada, jako je svesna toga. Ona je lepo vaspitana, našla je način kako da nikog ne uvredi, a da svakog stavi na svoje mesto. Na mamu, na lep i kulturan način, kako priliči jednoj devojčici od 13 godina - ispričala je za "Informer".

Pevačica kaže da njene naslednice obožavaju Devita:

- Moja deca su generalno oduševljena sa Devitom, ali i mama ga voli. One najviše vole Milicu, sa njom su najviše i igrale na promociji. Sa njihovim favoritima je i mama snimila duete. Moje ćerke inače ne slušaju našu muziku, na primer ne znaju, sem Milice i Divita... Znaju i ko je Vojaž. Uopšte ne znaju našu domaću scenu.

Bonus video: