Dženifer Aniston otkrila čime bi se bavila da nije glumica: "Volim da spajam i stvaram"

Isidora Čolaković

31. 08. 2023. 000000 13:30

Foto: Profimedia

Glumica Dženifer Aniston se proslavila kada je tumačila ulogu Rejčel u kultnoj seriji "Prijatelji". Nakon toga su usledile brojne uloge koje su joj donele slavu i simpatije javnosti.

Bez obzira na besprekosnu kaijeru koju je godinama gradila, glumica je otkrila čime bi pored glume volela da se bavi. 

- Uređenje enterijera. Volim da spajam i stvaram prostore. Čim uđem u kuću, vidim šta joj treba. To je zabavan proces, a neki ljudi ga se boje. Može da prekine odnose. Ipak, ja napredujem tokom tog procesa - rekla je Dženifer za strane medije.

Taj talenat je otkrila kada je bila sa tadašnjim suprugom Džastinom Teroom sa kojim se često svađala oko izgleda njihovog doma, a nakon razvoda 2017. godine, odmah je preuredila kuću.

- Uvek mi je bilo teško u vezama jer sam stvarno bila nekako sama. Ne znam. Kad bih posmatrala svoje roditelje u braku, nisam pomišljala da je to nešto što jedva čekam i sama da imam. Nije mi se sviđala ideja da žrtvuješ ono što jesi ili ono što želiš zbog nekog drugog. Nije imao ko da me nauči. Tako da je bilo lakše biti solo. Nisam imala neki pravi 'trening' u tom davanju i primanju - rekla je Dženifer jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU