Da li su oni najglamurozniji par? Džordž Kluni i Amal privukli sve poglede u Veneciji - ona blistala u zelenom (FOTO)

Kristina LJubisavljević

31. 08. 2023. 000000 11:30

Foto: Profimedia

Glumac i poznata advokatica za ljudska prava nalaze se na 80. međunarodnom filmskom festival u poznatom italijanskom gradu. 

Nakon što su u utorak prošetali gradom u svojoj ležernoj odeći, par je krenuo u večernji izlazak, a njihv izbor garderobe je vredan svakog crvenog tepiha. 

 Džordž je izgledao šik u tamnoplavom odelu dok je pomogao posebno glamuroznoj Amal da izađe iz čamca kako bi ušli u  restoran pored kanala.

Amal je bila nasmejana u prelepoj jarkozelenoj svilenkastoj haljini koja sa naborima koja seže do poda. NJena kosa je bila pažljivo isfenirana, pa je izgledala još bujnije nego inače. Tim povodom se oglasio i njen frizer koji je podelio fotografiju para, posebno ponosan na svoje postignuće.

Džordž je upoznao Amal preko zajedničkog prijatelja tokom neobavezne italijanske večere i sada su u braku skoro deceniju. Filmska zvezda je ranije priznala da je Amal promenila njegovo mišljenje o ideji braka:

- Nisam hteo da se oženim. Nisam želeo da imam decu. A onda je ovo izuzetno ljudsko biće ušetalo u moj život i jednostavno sam se ludo zaljubio - rekao je za E! vesti.