Amal Kluni dobila nagradu u Veneciji, a govor posvetila suprugu: "Koliko sam srećna jer su se naši neverovatno različiti svetovi sudarili pre 10 godina"

Kristina LJubisavljević

02. 09. 2023. 000000 10:30

Foto: Profimedia

Amal (45) advokat i aktivista za ljudska prava, bila je među grupom žena koje su dobile DVF nagradu za liderstvo na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji.

Prihvatajući tu čast i nagradu Amal je posvetila deo svog govora Džordžu (62), koji ju je sve vreme tokom večeri podržavao. 

- Ovde sam u Veneciji sa svojim mužem, on je zvezda u usponu - našalila se Amal pre nego što je nastavila da podeli priču o tome šta grad znači njima kao paru.

- Venecija je mesto gde smo se venčali pre skoro devet godina. Dok smo plovili gradom u poslednja dva dana, pomislila sam koliko sam srećna jer su se nekako naši neverovatno različiti svetovi sudarili jednog dana pre 10 godina na jezeru Komo. Samo razmišljam o milionima stvari koje su se morale desiti u našim životima da bi nas dovele do tog trenutka i koliko sam zahvalan na toj sreći - rekla je Amal i nastavila:

- Samo sam htela da kažem, ti, ljubavi moja, kao i ovaj grad, oduzmi mi dah i činiš naše živote magičnima. Ponekad je teško poverovati da postojiš, zato ti hvala što si najsjajnija svetlost u mom životu - poručila je Amal Džordžu pred prisutnima.

Amal i Džordž su se venčali 2014. godine i imaju šestogodišnje blizance, Aleksandra i Elu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU