Kako da naprvite sami giros? Ručak koji će se dopasti svim ukućanima

Kristina LJubisavljević

05. 09. 2023. 000000 11:30

Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

  • 3 bataka i karabataka
  • ulje
  • začini za piletinu
  • soja sos
  • peršunov list

Priprema:

Batacima izvaditi kost. U činiju sipati ulje, začine za piletinu, soja sos, soli i sve izjednačiti. Sipati meso, pa rukom dobro izjednačiti.

U tepsiju staviti dva oljuštena krompira, pa staviti na sredinu podmazane tepsije.

Probosti štapićima za roštilj, pa probosti svako meso sa jedne i druge strane meso i navući do kraja pa ostalo sve ređati jedno na drugo. Možete ubaci ispod mesa malo krompira seći kao pomfrit. Preko vrha girosa staviti foliju da ne bi izgorelo.

Peci na 200 stepeni C oko sat vremena. Seći prohlađeno Uživajte!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU