"Svi su koštali i radili više od mene": Aleksandra Prijović o početku karijere

Kristina LJubisavljević

05. 09. 2023. 000000 13:30

Foto: ATA images

Aleksandra Prijović, postigla je vrtoglavi uspeh nakon decenije na estradi koju će obeležiti spektakularnim solističkim koncertima u Beogradu, nakon čega će turneju nastaviti u regionu.

Iako je danas najuspešnija mlada zvezda na ovim prostorima i prva „Zvezda Granda“, koja će održati koncert u Areni, pevačica ne zaboravlja svoje početke i borbu koju je vodila kako bi izgradila svoje ime na našoj estradi.

Uprkos talentu koji je pokazala u takmičenju, priznaje da je bilo kolega i koleginica koji su više radili od nje.

– Kada sam počela da radim i godinu dana nakon što sam potpisala ugovor za „Grand“, svi su koštali više od mene i svi su više radili, meni je to došlo vremenom i cena je rasla, ali nikada mi nije bilo krivo- priča pevačica koja je uvek verovala da će se njen trud isplatiti.

– Ja sam govorila uvek: „Hvala Bogu, neka radi, neka košta sto puta više jednog dana ću i ja“. Mislim da ljudi kada veruju sebi i ne žele drugima loše, jer se ja i danas radujem zbog svačijeg uspeha, meni ne može da bude krivo. Ja želim svima sve najbolje i kada je čovek siguran u sebe i radi pošteno, ne može drugačije da mu se desi, zaslužila sam sve ovo– iskrena je Prija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU