Jelena Đoković PREVAZIŠLA očekivanja: Na polufinalu US Open-a se pojavila u cvetnoj haljini koja je pravi hit ove sezone (FOTO)

Isidora Čolaković

10. 09. 2023. 000000 14:00

Foto: Profimedia

Novak Đoković se plasirao u finale US Open-a nakon fantastične pobede nad Benom Šeltonom. Večeras će u finalu igrati protiv Danila Medvedeva, a podrška iz lože neće izostati.

Jelena je svog supruga bodrila sa tribina tokom četvrtfinalnog i polufinalnog meča. Ono što je mnogima zapalo za oko us modne kombinacije koje je izabrala za ove prilike. 

Totom četvrtfinala Jelena je bila u žutoj haljini koja je isticala njenu vitku figuru, a za polu finale se odlučila za nešto smeliji stajling. Nosila je cvetnu haljinu koja je u modi ovog leta. Isticala je njen dekolte i duge noge, a vrhunac je bila skupocena ogrlica. Odlučila se za opuštenu frizuru i nešto blažu šminku.

Foto: Profimedia

Nole će se večeras boriti za 24. grend slem trofej u karijeri. Cela nacija će biti uz njega, a Jelena će ga bodriti iz lože zajedno sa ostalim članovima porodice. S obzirom na dve neverovatne modne kombinacije koje smo imali prilike da vidimo, mnogi se pitaju šta će Jeca da obuče za finale.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU