Kortni Kardašijan objavila prvu fotografiju nakon operacije: "Trudnoća je tako osnažujuća"

Kristina LJubisavljević

11. 09. 2023. 000000 14:30

Foto: Profimedia

Kortni Kardašijan objavila je prvu fotorgafiju od kad se suočila sa zdravstvenim problemima nakon kojih je morala na hitnu operaciju još nerođene bebe.

Kortni (44) izgleda dobro na najnovijim fotografijama obučena u crni kožni komplet dok joj trudnički stomak dolazi do izražaja.

- Trudnoća je tako osnažujuća - napisala je Kortni u opisu fotografije, a u komentarima je dobila brojne reči podrške.

Podsetimo, Kortni čeka prvo dete sa suprugom Trevisom Barkerom. Ona već ima troje dece, Mejsona (13), Penelopi (10) i Rejna (8) sa bivšim dečkom Skotom Dizikom.

Kortni se nakon operacije oglasila i zahvalila lekarima koju su spasili život njoj i njenoj bebi:

-- Zauvek ću biti zahvalna neverovatnim lekarima što su spasili život naše bebe. Večno sam zahvalna svom mužu koji je dožao sa turneje da bi bio sa mnom u bolnici i brinuo se o meni posle, moj kamen. I mojoj mami, hvala ti što si me držala za ruku kroz ovo. Kao neko ko je u prošlosti imao tri zaista lake trudnoće, nisam bila spremna za strah i na hitnu operaciju fetusa. Mislim da niko ko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može da razume taj osećaj straha - rekao je Kortni na Instagramu i dodala:

- Imam potpuno novo razumevanje i poštovanje prema majkama koje su morale da se bore za svoje bebe dok su bile trudne. Slava Bogu. Odlazak iz bolnice sa svojim dečakom u stomaku i na sigurnom je bio najveći blagoslov.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU