SLAVLJE TRAJALO DO KASNO U NOĆ: Košarkaši i Nole posle dočeka na balkonu otišli u poznati restoran - zabavljale ih naše najveće muzičke zvezde (FOTO/VIDEO)

Isidora Čolaković

13. 09. 2023. 000000 09:00

Foto: RTS Printscreen, Printscreen/Twitter - ClutchPoints

Basketaši us na Mundobasketu osvojili zlato, košarkaši srebro, a Nole je osvojio US Open i time se domogao svoje 24. grend slem titule. Ovo je bio i više nego dovoljan povod da se građani okupe ispred skupštine i dočekaju naše sportiste kako dolikuje.

Bilo je mnogo suza i emocija, kako od presrećnih sportista, tako i od publike koja im je neprastano skandirala i pružala ljubav.

 

Posle veličanstvenog dočeka, preselili su se u jedan beogradski restoran gde su nastavili slavlje, a zabavljale su ih naše tri najveće muziče zvezde Svetlana Ražnatović Ceca, Vlado Georgiev i Saša Matić.

 

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERBIAN ORTHODOX (@serbian.orthodox)

 

-Srećna sam što su baš mene zvali da im uveličam proslavu. Gledala sam svaku njihovu utakmicu i srčano navijala. Ispuniću im svaku muzičku želju - rekla je Ceca prilikom dolaska u restoran, piše Kurir.

Foto: Ataimages.rs

 

Na proslavi je bio i Nikola Jokić koji nije krio sreću zbog svojih prijatelja, pa je uživao u provodu, a u jednom trenutku je i skinuo majicu.

 

Foto: Ataimages.rs

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU