"Glupo je i nepotrebno": Tanja Bošković otkrila šta misli o ženama koje su promenile svoj izgled plastičnim operacijama

Isidora Čolaković

15. 09. 2023. 000000 16:00

Foto: Ataimages.rs

Tanja Bošković je godinama bila jedno od najpopularnijih lica domaće kinematografije. Ona je sada u penziji, a otkrila kako provodi dane i šta radi kako bi ispunila vreme.

- Ja sam žena u penziji i imam prava šta god hoću, a da ne moram ništa. Nekad pustim tišinu u mislima, to je najteže. Volim da plivam, da šetam. U šetnji mogu da se dese razne senzacije u mozgu - kazala je tad u emisiji "Agape".

Jednom prilikom je istakla šta misli o plastičnim operacijama i izgledu pojedinih žena sa javne scene koje su se podvrgle ovakvim zahvatima.

- Lepota jeste unutra. To nijedna od ovih sa silikonima u ustima, izoperisane neće shvatiti o čemu im pričam. Džabe se trude. To je zaista smešno. Zamislite te devojke koje stavljaju implante u jagodice, u grudi, ne znam gde sve više... Šta će one da rode? O čemu se radi? I glupo je i nepotrebno. A tek žene mojih godina koje pokušavaju da ispeglaju bore! Šta pokušavaju sebi da kažu? Ove oči ne mogu da se prevare. Ja znam koji sam život preživela. To mi je najlepše od svega. Znam i kad sam rđa bila, i kad sam padala i kako sam mučena ustajala. I šta me briga - piše Blic.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU