Princa Vilijama su fanovi pitali za rođendan princa Harija: Evo šta je odgovorio

Kristina LJubisavljević

16. 09. 2023. 000000 10:00

Foto: Profimedia

Princ Hari je juče, 15. septembra, napunio 39 godina, što je mnoge dovelo do pitanja da li će njegov stariji brat princ Vilijam doći do vojvode od Saseksa i čestitati mu rođendan.

Hari i njegova supruga Megan Markl zajedno su proslavili poseban dan dok su prisustvovali Invictus igrama 2023. u Dizeldorfu u Nemačkoj.

Kada je princ Vilijam juče šetao imanjem Sandringem, jedan fan mu je rekao da je princu Hariju rođendan, a svi su čekali odgovor Harijevog starijeg brata. 

- Danas mu je rođendan - potpuno ste u pravu, jeste - rekao je Vilijam navodi The Sun.  Kada ga je neko pitao  da li je zaboravio, princ od Velsa se nasmejao i rekao: "Ne, nisam zaboravio."

Vilijam i Hari su poslednji put primećeni zajedno u javnosti nakon smrti kraljice Elizabete prošlog septembra. Princ Hari i Megan Markl pridružili su se princu i princezi od Velsa u šetnji u zamku Vindzor dok su se okupili da tuguju zbog gubitka svoje bake.

Nije poznato da li je kraljevska porodica čestitala princu Hariju rođendan privatnim putem, do javne čestitke nije došlo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU