DIJETA ANE BEKUTE: Pevačica planira da uz ovaj režim ishrane skine 15 kilograma za tri meseca

Isidora Čolaković

18. 09. 2023. 000000 19:30

Foto: Ataimages.rs

Već neko vreme Ana Bekuta ima nameru da skine kilažu, ali kako puno radi do sada nije pronašla vremena da se tom segmentu života posveti. S novom sezonom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" odlučila je da bude disciplinovana, a u tome joj pomaže čitav tim stručnjaka, nutricionista, trenera... Dijeta Ane Bekute propisana je na osnovu konstitucije i analiza pevačice ali kada se uzme u obzir koje namirnice obuhvata veruje se da bi dala efekta i kod bilo koga drugoga.

Za početak dana je tinktura od ulja origana sa plavom spirulinom. Zatim ide doručak koji se sastoji od kaše sa ovsenim pahuljicama, kokosovim mlekom, narandžom i crnom čokoladom. 

 

Za ručak petog dana dijete Ana je dobila potaž od povrća, ćufte od oslića sa brokolijem i vitaminsku salatau sa crnim susamom u jestivoj korpici od jabuke.

Užina je čokoladna smesa sa jestivim laticama ruže, a za večeru tikvice punjene povrćem od kinoe i badema.Ovim tempom pevačica ima nameru za manje od tri meseca da skine preko 15 kilograma, nada se rezultatima i za sada je vrlo uporna.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU