ISHRANA DRAGANE MIĆALOVIĆ: Dan započinje sa posebnim napitkom, a bez ovih namirnica ne može da zamisli obrok

Isidora Čolaković

25. 09. 2023. 000000 21:00

Foto: Ataimages.rs

Glumica Dragana Mićalović jedna od najpopularnijih devojaka na našoj javnoj sceni, a važi i za jednu od najlepših mladih dama na ovim prostorima.

Svojim talentom, lepotom i manirima stekla je hiljade fanova širom Srbije i regiona, a jedna od zvezda serije "Igra sudbine" održava zdravlje i izgled mudrim izborima u ishrani.

Kako je Dragana ispričala jednom prilikom, dan obično počinje na isti način – zdravim napitkom, iako po različitim receptima.

- Svakog jutra praktikujem različite detoks napitke. Nekada je to mlaka voda sa isceđenim limunom, sok od aronije bez šećera, čaj od koprive, zeleni čaj i vrlo često pijem ceđeni celer - kaže Dragana Mićalović.

Kako je ona istakla, pre nekoliko godina, poverila je svoje zdravlje i telo jednonj poznatoj nutricionistkinji, pa živi u skladu s njenim savetima i hrani se po njenoj recepturi.

Glumica nije imala problem s viškom kilograma, rekla je tada, već s manjkom.

Zbog toga se često osećala slabom, pa se okrenula pravilnoj ishrani i treninzima s težinama koje je njen trener Filip osmislio za nju i uskoro je videla sjajne rezultate.

Iako sve to zvuči složeno, zapravo je vrlo jednostavno – tajna je u raznovrsnoj i izbalansiraju ishrani, a jela u kojima Dragana uživa su zastupljena u našoj kuhinji. Štaviše, njeno omiljeno jelo često je na našim porodičnim trpezama.

- Kuvani kupus, tačka. I ptice na grani znaju da obožavam kupus, tako da ću mu ostati dosledna. Pored toga, obožavam ribu i, naravno, uz svaki obrok neizostavna salata - istakla je glumica za SD.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU