PEH NA SVADBI: Marija Egelja pomešala muža i devera na svojoj svadbi (FOTO)

Isidora Čolaković

27. 09. 2023. 000000 15:00

Foto: Ataimages.rs

Voditeljka Marija Egelja je prošle godine stala na "ludi kamen". Ona se udala za nekadašnjeg fudbalera Aleksandra Dabića. Događaj koji je obeležio svadbu bio je peh sa Aleksandrovim bratom blizancem Miškom.

Foto: Printscreen/ Instagram - marija.egelja

- Zanimljivo je da Aleksandar ima brata blizanca Miška, koga sam znala pre Aleksandra. On je moj super dever i ja među njima vidim jasnu razliku, iako mnogi misle da su potpuno isti, meni je razlika očigledna - počela je Marija, pa ispričala zbog čega joj se dogodio peh.

- Nikada mi se nije desilo da ih pomešam, do svadbe. Kako su uveče bila prigušena svetla, glasna muzika, mnogo ljudi, s leđa sam prišla svom mužu koji se okrenuo i vidim to nije on nego Miško. Svi smo počeli da se smejemo, tako da ćemo to sigurno upamtiti i prepričavati - zaključila je ona za "Hello", a jednom prilikom je i na svom profilu na Instagramu objavila zajedničku sliku svog muža i devera i pokazala koliko liče.

Foto: Printscreen/ Instagram - marija.egelja

Venčanje su napravili samo za najbliže, a glavna vest koja se pred svadbu komentarisala je da je voditeljka u drugom stanju. Ona se u međuvremenu porodila i na svet donela dečaka.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU