Aleksandra Prijović napravila još jedan spektakl: Emotivnim rečima se obratila suprugu i otkrila koji stih joj posebno znači

Kristina LJubisavljević

30. 09. 2023. 000000 08:31

Foto: ATA images

Pevačica Aleksandra Prijović održala je sinoć drugi solistički koncert u Štark Areni.

Iako je prvi koncert imala samo veče pre, mlada pevačica je ponovo dala sve od sebe i atmosferu opet dovela do usijanja.

Tokom prve večeri nosila je tri različite kombinacije odeće, a teško bismo mogli da kažemo koja je bila najbolja. Sada je uspela da još jednom pokaže da na njen stil mnogi mogu da se ugledaju. Pojavila se u elegantnoj crnoj haljini do poda koju prate kristali i til, dok je kosu i sada skupila u rep, ali ovog puta sa ispletenom pletenicom.

Pesmom "Za nas kasno je" Aleksandra je započela drugo spektakularno veče u Areni, a publika ju je od prve note ispratila gromoglasnim aplauzom i pevala sa njom.

- Dobro veče svima još jednom. Dobro mi došli. Večeras će biti posebno veče. I hvala vam što ste vi prvi rezervisali svoja mesta. Večeras ću se posebno potruditi da napravimo što bolju žurku. I večeras ćemo da plačemo i da pevamo - rekla je ona.

Aleksandra se u toku večeri obratila i suprugu Filipu, a pre nego što je otpevala pesmu "Devet života" otkrila je da joj je jedan stih posebno značajan:

- Mnogo je lepo kad sebi ispuniš želju. Neverovatan je pogled odavde. Nisam ovo rekla da bih plakala, ali mnogo vas volim. Hvala Filipu za jednu od najlepših pesama koje sam ikad snimila - "Devet života". On mi je posvetio stih "Kada su rekli svi da nisi taj, ja sam rekla da jesi" - kroz suze je rekla pevačica.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU