Vera Vang otkriva najveću grešku koju mlade prave kada biraju venčanicu: Evo šta savetuje poznata dizajnerka

Kristina LJubisavljević

30. 09. 2023. 000000 15:30

Foto: Profimedia

Vera Vang je jedan od najpoznatijih dizajnera venčanica na svetu. Kao kreativni idejni tvorac prelepih venčanica za Gven Stefani, Arijanu Grande, Džesiku Simpson, Viktoriju Bekam i Kim Kardašijan, poznata je po svojim jedinstvenim svadbenim kreacijama. Ona je sada podelila za Pipl koje greške mlade prave prilikom odabira venčanica:

- Najveća greška je što se ne osećate udobno u haljini. A pod tim ne mislim samo na pristajanje. Osećaj mi je veoma važan u odeći, verovatno zato što sam žena koja dizajnira za druge žene, i doživljavam odeću. Muškarci donose apstraktno, ali mislim da žene dizajneri donose određeni osećaj stvarnosti i mislim da je zaista važno da se osećate udobno. Ne samo fizički, već i psihički - obhjašnjava Vera i dodaje:

- Mislim da ne bi trebalo da pokušavate da transformišete ono što jeste na dan venčanja. Uvek sam govorio da si ono što jesi, da si individua, da imaš svoj osećaj za stil. I uvek ohrabrujem ljude da to zaista prate, slušaju svoj glas, a ponekad i ne. NJihova majka je umešana, njihova sestra je umešana, ponekad čak i mladoženja, verovali ili ne – a ponekad i gomila najboljih prijatelja - ispričala je za Pipl.

Vera savetuje da neveste treba da uzmu u obzir svoj potpuni izgled.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU