"Pitala sam se da li ću ikada vratiti liniju nakon porođaja": Dženifer Lopez ne krije da se osećala nesigurno

Kristina LJubisavljević

03. 10. 2023. 000000 09:00

Foto: Profimedia

Dženifer Lopez još uvek govori o životu nakon rođenja blizanaca. Glumica i pevačica je u nedelju uručila svom ličnom treneru Trejsi Anderson nagradu za izuzetna dostignuća u fitnesu na dodeli nagrada za dnevnu lepotu.

Dok je Lopez (54) bila na sceni, govorila je kako ju je Anderson motivisao da se oseća bolje u svom telu nakon što je rodila blizance Maksimilijana i Ema.

- U poslednje vreme sam mnogo razmišljala, vraćajući se na prethodne verzije sebe da bih u potpunosti prihvatila sebe sadašnjeg. I setim se koliko me je Trejsi inspirisala i ohrabrila da slavim svaku verziju svog tela tokom godina i da nastavim da se uzdižem kako se moj život i potrebe menjaju - rekla je Dženifer prenosi Pipl.

- Upoznala sam Trejsi odmah nakon što sam dobila blizance. Pozvala sam je u trenutku kada sam se osećala nesigurno, pitajući se da li ću se ikada vratiti na ono što sam bila pre - kao što većina novopečenih mama radi nakon porođaja.

- Ušla je u moj život i pomogla mi da zagrlim novu sebe i pomogla mi da budem i da shvatim da mogu biti jača nego što sam ikada ranije bila - rekla je Lopez koja deli Maksa i Emu sa bivšim mužem Markom Entonijem.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU