Završio prestižni univerzitet u Americi: Evo gde se školovao Filip Živojinović - radio kao sportski agent

Kristina LJubisavljević

04. 10. 2023. 000000 09:30

Foto: ATA images

Filip je najstariji sin bivšeg jugoslovenskog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića. S obzirom na to da mu je otac bio poznati teniser, a njegova druga supruga pevačica Lepa Brena, Filip je od rane mladosti bio izložen medijima.

Po završetku osnovne škole, Živojinović je završio Britansku internacionalnu školu („British international school“) u Beogradu. Obrazovanje je nastavio na Univerzitetu „Rajs“ u Hjustonu. Diplomirao je psihologiju i sportski menadžment, radio kao sportski agent na Beverli Hilsu. Po povratku u Srbiju, otvorio je restoran u Beogradu.

Filip je rano počeo da se bavi tenisom. Pored nasleđenog talenta, uložio je i mnogo truda, te je 2003. godine postao juniorski prvak Srbije i Crne Gore. Međutim, nije nastavio profesionalno da se bavi sportom.

Podsetimo, Aleksandra Prijović je svojevremeno govorila o početku veze sa Filipom Živojinovićem.

– Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja – ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU