Tajna sočnih i hrskavih pilećih bataka: Uz ove sastojke će ručak biti još ukusniji

Kristina LJubisavljević

13. 10. 2023. 000000 12:30

Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

  • pileći bataci
  • 1 kašike kisele pavlake
  • 1 kašika soja sosa
  • 3 čena izdrobljenog belog luka
  • soli
  • bibera
  • začin za piletinu
  • malo ulja
  • kesa za pečenje
  • krompir po želji

Priprema:

Meso posoliti i posuti začninom. Dodati soja sos, pavlaku, beli luk, biber, malo ulja i sve izjednačiti.
Ostaviti par minuta. Rernu uključiti na 220 stepeni C.

Meso spakovati i rasporediti u kesu, pa zavezati. Malo izbušiti. Peći 50-60 minuta. Mesu možete da dodate i pečen krompir.

Prijatno!