Devojka je na dejtu naručila 48 ostriga, a onda je njen potencijalni dečko pobegao glavom bez obzira: "Ponudio sam se da te izvedem na piće"

Kristina LJubisavljević

15. 10. 2023. 000000 16:00

Foto: Shutterstock

Naime, naručivala je tanjir za tanjirom dok je njen partner naručio samo piće.

- Kada je izašao četvrti, ludo me je gledao, nije me bilo briga. Morala sam. Bilo je tako dobro - rekla je ona na snimku.

Međutim, kada je izašao četvrti tanjir, on joj je rekao da ide do toaleta i, kako tvrdi tiktokerka, nikada se više nije vratio.

- Zašto je rekao da ide u toalet i više se nije vratio? Čekala sam ga. Prošlo je 10, 20, 30 minuta... - rekla je ona na snimku.

@equanaaa #hebrokeyallendofstory #fontainesoysterhouse #oysters ♬ original sound - EquanaB

Na kraju je sama platila račun, koji je iznosio oko 175 evra, i poslala poruku partneru. Napisala mu je kako je ludo bežati zbog računa.

- Ponudio sam se da te izvedem na piće, a ti si naručila svu tu hranu. Mogu da ti vratim novac za piće - odgovorio je.

NJeni pratioci su u komentarima napisali da s jedne strane razumeju njenu narudžbu jer ostrige izgledaju veoma ukusno, ali s drugi misle da je preterala.

"Ne znam šta je gore, 48 ostriga kako jede ili ludo ljuštenje“, "Bukvalno je rekao da li možemo da se nađemo na piće, a onda si pojela pola okeana“, "Jedva sam te slušao kako šuškaš, pa sad mogu da zamislim kako je to zaista bilo loše za gledati“, "Pobegao bih i račun bi mi bio najmanja briga“, neki su od komentara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU