Kako ŠERON STOUN neguje lice? Evo zbog čega ona izgleda mladoliko, iako je ima 65. goidina

Isidora Čolaković

15. 10. 2023. 000000 21:30

Foto: Profimedia

Pamtimo je po ’’Niskim strastima’’, u mladosti je plenila lepotom i zanosnim izgledom, a ni nekoliko decenija kasnije nije se drastično promenila. Glumica Šeron Stoun u 66. godini i dalje pleni se*epilom. Trudi se da vodi računa o svom telu, zdravo se hrani, revodno trenira i spava. NJen prvi obrok u danu je kombinacija pomalo neobičnih sastojaka, ali daje zavidne rezultate. Pre svega, za mnoge je iznenađenje da slavna glumica doručak bazira na lubenici.

“Moj omiljeni doručak je lubenica s fetom, mentom i maslinovim uljem, te solju i biberom. Uz to volim da pojedem tost bez glutena, kao i da popijem biljni čaj”, ispričala je jednom prilikom Šeron.

Lubenica, inače, ima dosta vitamina B6, A i kalijuma, a sadrži i veliku količinu likopena koji je jak antioksidant, pa nije čudo što je izgled Šeron Stoun do danas ostao savršen.

Takođe, ona je svesna važnosti proteina u ishrani. Redovno uključuje proteinske obroke kao što su piletina, riba i nemasni odresci. Trudi se da se redovno hidrirara i unosi dovoljne količine vode tokom dana koja je zaslužna za zdravu I blistavu kožu. I pogledajte rezultat - evo kako izgleda Šeron Stoun u 66. godini.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU