Dnevni horoskop za 17. oktobar 2023. godine: Ovnove očekuje povećanje prihoda, a Jarčeve problemi sa partnerom

Isidora Čolaković

17. 10. 2023. 000000 08:30

Foto: Shutterstok

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Dobri aspekti između Meseca u Strelcu, vašeg vladaoca Marsa i Neptuna, planeta akcije i vizija, podstiču vašu kreativnost i motivaciju. Uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima. Izbegavajte rasprave sa ženama. Pripazite na ishranu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Trigon Meseca i Neptuna, simbola emocija i romantike, u večernjim satima, donosi vam susret sa nekim ko često putuje, zbog posla. Zbog napetog aspekta sa vašim vladaocem Venerom, trebalo bi da pripazite kako trošite i ulažete novac.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u astrološkom polju partnerskih odnosa, kasno uveče, donosi vam poznanstvo sa jednim Strelcem. Kvadrat sa Venerom, planetom novca, upozorava da pripazite na finansije, naročito ako radite u marketingu, turizmu, ugostiteljstvu.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Ulazak vašeg vladaoca Meseca u astrološku kuću posla, u popodnevnim satima povoljno utiče na postizanje dogovora o aranžmanu sa strancima. Mogući su konflikti i rasprave sa partnerom i članovima porodice. Promenljivo raspoloženje.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Plutona, zahteva da se prilagodite nekoj novoj situaciji na poslu. Pozicija Meseca u astrološkom polju kreativnosti i Saturna, usporava ili odlaže realizaciju nekih poslovnih planova.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Izazovni aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa i logike, upozoravaju da budete obazriviji prilikom dogovaranja novih poslova ili potpisivanja ugovora. Ponašanje voljene osobe može da probudi vašu sumnju u njenu vernost.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi ali i novca, kasno večeras, obrazuje kvadrat sa Mesecom, zbog čega su mogući vanredni izdaci. Aspekti sa Plutonom, zahtevaju prilagođavanje novim okolnostima na poslu. Jedan Strelac misli na vas.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u astrološkoj kući posla, pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, opominje na oprez kada se radi o aranžmanima sa strancima, studijama i stručnim usavršavanjem u inostranstvu. Susret sa osobom koja stiže sa nekog puta.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Kasno večeras, Mesec ulazi u vaš znak i obrazuje trigon sa vašim suvladaocem Neptunom, donoseći vam inspiraciju i motivaciju ako se bavite kreativnim zanimanjem ili sportom. Na nekom kraćem putu, možete da upoznate mlađu osobu.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Napeti aspekti vašeg vladaoca Saturna sa Venerom i Mesecom u astrološkim kućama karijere i prepreka, odlažu vaše poslove i nepovoljno utiču na odnos sa partnerom. Teško ćete uspeti da odolite šarmu jednog vatrenog znaka.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pozicija Meseca pod uticajem vašeg suvladaoca Saturna, planete ograničenja i prepreka, nepovoljno utiče na vašu finansije. Sa naglašenom astrološkom kućom karijere, uspevate da realizujete posao sa strancima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, simbola romantike, u večernjim satima, nagoveštava ljubavni zanos sa nekim koga poznajete preko posla. Aspekti Saturna u vašem znaku donose vam zaradu, ako često putujete zbog posla.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU