"Bolji mi je PROVOD sa ženama fudbalera, nego sa KOLEGINICAMA": Kaća Grujić otkrila ko joj je najbolja prijateljica i sa kim se slaže od prvog dana

Isidora Čolaković

17. 10. 2023. 000000 10:30

Foto: Ataimages.rs

Kaća Grujić je otkrila da joj je provod bolji sa ženama fudbalera nego sa svojim koleginicama. Mađu njima izdvaja Snežanu Borjan sa kojom je od dana kada ju je upoznala u odličnim odnosima.

- Možda mi je bolji provod kada se okupimo mi žene fudbalera, nego kada sam sa koleginicama, iskreno da ti kažem. Ja sam navikla da mi kolege stalno izlazimo i stalno je uvek sve isto, a ovde je nekako drugačije. Sneža i ja smo se upoznale kada sam ja ušla u vezu sa Markom i prve osobe sa kojima me je upoznao bili su Borjan i Sneža. Borjan i Marko su najbolji prijatelji, a Sneža mi je u telefonu upisana kao najbolja drugarica. Sa Snežom sam od prvog trenutka nerazdvojna - rekla je Kaća, piše "Blic".

Kaća se dotakla i odnosa sa Markom Gobeljićem, s obzirom da on sada živi u Atini, a pevačica zbog posla ne može da se preseli, pa NJihova ćerka Katja i ona žive na relaciji Atina - Beograd.

- Teško je, ali sve to radimo za našu budućnost i sve ćemo mi to prebroditi. Plakala sam sada kada samo se vraćali iz Atine, Katja je vrištala, bilo je emotivno i nismo navikli da smo razdvojeni, pa se nadam da ćemo za par godina opet živeti zajedno. Ja bih se preselila, ali ne mogu zbog posla, imam zakazane nastupe - ispričala je Katarina.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU