Dva NAJREĐA horoskopska znaka: Pogeldajte da li ste među njima

Isidora Čolaković

18. 10. 2023. 000000 22:00

Foto: Shutterstok

Neki horoskopski znakovi smatraju se ređima zbog sezonskih ili kulturnih faktora koji mogu uticati na učestalost rođenja u određenom periodu.

Postoje različita mišljenja o tome koji je najređi horoskopski znak.

Neki izvori navode da je to Vodolija, dok drugi kažu da je to Jarac.

Vodolija

Prema nekim izvorima, Vodolija je najređi horoskopski znak, jer su rođenja tokom februara najređa. Osobe rođene pod ovim znakom su poznate kao jedinstveni mislioci zodijaka, inovatori i stvaraoci novih perspektiva.

Neke od ključnih osobina Vodolija uključuju logiku i intuiciju, sposobnost predviđanja pravca kretanja čovečanstva i doprinosa njegovom napretku, kao i privlačnost prema drugim vazdušnim znakovima kao što su Blizanci i Vaga, zahvaljujući sposobnosti komunikacije i razmišljanja.

Jarac

S druge strane, neki izvori navode da je Jarac najređi znak zodijaka, delimično zbog toga što su 25. decembar i 1. januar (Božić i Nova godina) dani sa najmanje porođaja, što značajno smanjuje broj Jarčeva u poređenju sa drugim znakovima.

Karakteristike Jarca uključuju detaljnost, inteligenciju i radnu etiku, ambiciju, zrelost i liderstvo, strogost i razumevanje važnosti samousavršavanja i dominacije, odgovornost, disciplinu, samokontrolu i dobre menadžerske veštine.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU