Vikend horoskop od 20. do 23. oktobra: Rakovi posvetite se partneru, Jarčevima fokus na poslu

Kristina LJubisavljević

20. 10. 2023. 000000 13:30

Foto: Shutterstock

Ovan

Ovaj vikend biće idealan da se opustite od napornog rada. Bavite se fizičkom aktivnošću i provedite vreme sa prijateljima ili porodicom. U ljubavi budite spontani i prepustite se trenutku.

Bik

Odmorite se tokom vikenda, opustite se kod kuće i uživajte u udobnosti. Važno je da komunicirate sa porodicom i partnerom o svojim potrebama i osećate podršku.

Blizanci

Vikend je idealno vreme za druženje sa prijateljima. Koristite ga za razgovor i zabavu. Ako ste u vezi, iznenadite partnera nekom neočekivanom aktivnošću.

Rak

Posvetite ovaj vikend sebi i svom porodičnom krugu. Provedite kvalitetno vreme sa voljenima i razgovarajte o svojim osećanjima. Odnos sa partnerom biće osvežen dubokim razgovorima.

Lav

Uživajte u vikendu provodeći vreme na otvorenom ili radeći hobije koji vas ispunjavaju. Važno je da izrazite svoja osećanja prema svojim voljenima i pokažete im koliko vam znače.

Devica

Odmorite svoj um i telo ovog vikenda. Organizujte kućne aktivnosti i uživajte u miru. Razgovarajte sa svojom porodicom o svojim potrebama i željama.

Vaga

Vikenf je idealan za druženje sa prijateljima i širenje mreže prijatelja. U ljubavi pokušajte da postignete kompromis sa partnerom.

Škorpija

Opustite se i uživajte u vikendu, ali budite otvoreni za nova iskustva. Razmislite duboko o svojim osećanjima i postavite ciljeve za budućnost, kako u ljubavi tako iu odnosima sa prijateljima i porodicom.

Strelac

Istražite nove horizonte ovog vikenda i putujte ako je moguće. Ako ne možete da putujete, odlučite se za avanturističke aktivnosti u prirodi sa prijateljima.

Jarac

Ovaj vikend se fokusirajte na svoju karijeru i poslovne ciljeve. Ali ne zaboravite da provedete vreme sa svojom porodicom i partnerom kako biste održali ravnotežu.

Vodolija

Družite se sa prijateljima i provedite vreme u društvu koje vas inspiriše. U ljubavi budi svoj i ne opterećuj se očekivanjima drugih.

Ribe

Ovog vikenda usmerite pažnju na duhovni razvoj i introspekciju. Vaš odnos sa porodicom će biti posebno važan, zato provedite kvalitetno vreme sa njima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU