Oglasila se navodna ljubavnica Dejvida Bekama: Pre 20 godina je tvrdila da je fubaler sa njom varao Viktoriju - "On mora da preuzme odgovornost"

Kristina LJubisavljević

22. 10. 2023. 000000 09:30

Foto: Profimedia

Skoro 20 godina nakon što je Rebeka tvrdila da je imala aferu sa Beksom, bračni par je rešio da progovorio o glasinama. Par je govorio o tome kako su optužbe uticale na njihov brak u dokumentarnoj seriji koja je nedavno ugledala svetlost dana.

U svom prvom odgovoru na seriju, Rebeka je odmahnula glavom na izveštavanje o navodnoj aferi.

- On mora da preuzme odgovornost. On može da kaže šta god hoće, naravno, i razumem da ima sliku koju treba da sačuva, ali on sebe prikazuje kao žrtvu i čini da izgledam kao lažov, kao da sam izmislila ove priče - rekla je ona za The Mail on Sundai.

Dejvid i Viktorija su govorili kako je njihov brak "preživeo" nedaće koje su donele priče o navodnoj prevari:

- Ne znam kako smo to preživeli, iskreno. Viktorija mi je sve. Bilo je neverovatno teško videti je povređenu. Ali mi smo borci. I u to vreme smo morali da se borimo jedni za druge, morali smo da se borimo za svoju porodicu. A ono što smo imali vredelo je da se borimo - iskren je bio Dejvid, prenosi Miror.

Rebeka je tvrdila da se afera dogodila nakon što je dobila zadatak da brine o Davidu u Španiji nakon njegovog transfera iz Mančester junajteda u Real Madrid 2003. godine. Rebeka je tvrdila da se njena romantična zabavljanja sa Beksom odvijala tokom četiri meseca, a supruga Viktorija nije znala.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU