NOVAK OSTAO ZAROBLJEN U BEOGRADU ZBOG PROBLEMA SA LETOM: „Žao mi je" (VIDEO)

Magazin Praksa

28. 10. 2023. 000000 11:00

Foto: Printskrin/@travel__Sports

Masters u Parizu počinje 30. oktobra, a Novak Đoković trebalo je u francuskoj prestonici da bude u petak što se nije dogodilo zbog peha koji je doživeo na beogradskom aerodromu.
„Dobro veče svima. Želeo sam da napravim kratki video i da se izvinim što neću biti sa vama večeras. Pomalo me i sramota zbog toga što sam ostao u Beogradu, na aerodromu, zbog problema sa avio saobraćajem, zbog čega kasnim. Tako je, kako je. Žao mi je i nadam se da se vidimo sledeće nedelje. Hvala vam“, rekao je Đoković u kratkoj video poruci na francuskoj jeziku.
Trebalo bi da prvi reket sveta tokom vikenda stigne u prestonicu Francuske gde će igrati pretposlednji Masters ove sezone. Još uvek nije poznato kada igra prvi meč.
Prethodno je održan žreb za turnir u Parizu, a srpski as biće slobodan u prvom kolu. U drugom će igrati protiv pobednika meča Miomir Kecmanović – Tomas Ečeveri, dok bi u trećem mogao da se susretne sa Benom Šeltonom, talentovanim američkim teniserom. Tek u finalu Đoković bi mogao da sretne Karlosa Alkarasa i Danila Medvedeva.
Osim singla srpski as igraće i dubl sa Kecmanovićem. Posle turnira u Parizu Novak ide u Torino gde od 12. novembra igra na Završnom Mastersu.