Ana Kokić se obratila ĆERKAMA emotivnom porukom: "Ovih dana sam posebno emotivna i ranjiva..."

Isidora Čolaković

29. 10. 2023. 000000 19:30

Foto: Ataimages.rs

Pevačica Ana Kokić je ponosna majka dve ćerke koje ima sa vaterpolistom Nikolom Rađenom. Ana se posle razvoda posvetila njima i ne krije da su ove dve lepotice njena najveća sreća.

Ana je odlučila da na svoj Instagram profil postavi fotografiju na kojoj su sve tri zajedno. Ćerke nose odbojkaške dresove i okrenute su leđima, a ponosna mama stoji u sredini i drži ih za ruke.

Ispod fotografije se našao emotivan opis.

- Nisam od onih mama koje često dele svoju radost i ponos (da se razumemo, nemam ništa protiv toga, svako na svoj način), ali ovih dana sam posebno emotivna i ranjiva jer sam shvatila da njih dve prave velike korake i još veće uspehe. Svaki njihov san nosim u srcu, svaku peticu slavim kao medalju, svaku medalju zalijem suzama… Ja sebe smatram veoma uspešnom ženom jer imam njih dve baš takve kakve su! Veće od svake moje pesme, veće od svakog mog koncerta i veće od svake moje želje! I veće od mene (mada to nije teško na moju visinu ) iako su tek počele da rastu, u svakom smislu! U ovom trenutku ne mogu da pronađem prave reči za ovu ljubav koji osećam prema vama! Vi ste moj svet - napisala je Ana Kokić.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU