"Bio je dečko ZMAJ": Najbolji prijatelj pokojnog Aleksandra progovorio kroz suze

Isidora Čolaković

01. 11. 2023. 000000 14:29

Foto: Ataimages.rs, Novosti

Nikola, najbolji drug pokojnog Aleksandra Kodića bio je sestrić pevača Ere Ojdanića, koji je zajedno sa ujakom došao da na večni počinak isprati prijatelja.

- Bio je dečko zmaj! Svima je hteo da učini i pomogne. Trebalo je da dođe na posao u 11, ali je nađen mrtav - rekao je za "Kurir" kroz suze Aleksandrov najbolji prijatelj.

- Rekao sam mu: "Što bre kasniš stalno, proći će zivot. Tako mu je i prošao.

Podsetimo, Aleksandar je preminuo 29. oktobra u svom domu u 30 godini.

Mirko Kodić sina Aleksandra dobio je u prvom braku. Kodićev sin svojevremeno je bio zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i u vlasništvu je proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

Pred kapelu su došli Vera Matović, Aleksandar Ilić i Biljana Jevtić sa sinom. Šabanova udovica ne prestaje da plače. Zorici Brunclik je skoro pozlilo od tuge i bola, tražila je vodu.

Kum Dragan Kojić Keba stigao je na sahranu zajedno sa suprugom Oljom i sinom Igorom. Stigli su Šeki Turković, Milena Plavšić, Nada Topčagić...

Acko Nezirović, Hasan Duduć, Goca Božinovska, kao i Zlata Petrović došli da isprate sina Mirka Kodića na večni počinak. U tišini, bez reči su stali u red kako bi izjavili saučešće roditeljima.

Podsetimo, Aleksandar je preminuo 29. oktobra u svom domu u 30 godini.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU