OTKRIVENO KO ĆE NASLEDITI OGROMNO BOGATSTVO METJUA PERIJA: Od "Prijatelja" zaradio ASTRONOMSKU CIFRU, a imao je i unosan biznis

Magazin Praksa

02. 11. 2023. 000000 09:00

Foto: Profimedia

Metju Peri je za svaku epizodu u 7. i 8. sezoni "Prijatelja" dobio 800 hiljada dolara, a za svaku epizodu 9. i 10. sezone i do milion dolara. Procenjuje se da je za ulogu Čendlera Binga zaradio oko 90 miliona dolara.

Prema pisanju stranih medija, pretpostavlja se da je u trenutku smrti imao oko 120 miliona dolara. Uz to, Metju Peri bio je poznat i na tržištu nekretnina u Kaliforniji, pa je tako tokom 2015. i 2021. godine prodao čak četiri nekretnine, od kojih je svaka vredela više od 10 milona dolara.

S obzirom na to da Metju Peri nije imao dece i nije bio oženjen, svo bogatstvo pripada njegovim roditeljima, Džou Benetu Periju (koji je i sam glumac) i majci Suzan Langford.

Jednom prilikom glumac se dotakao škakljivog pitanja smrti.

 -Kada umrem, znam da će se pričati samo o "Prijateljima". I srećan sam zbog toga, srećan sam što sam napravio dobar posao kao glumac, ali kada umrem, voleo bih da se više piše o tome koliko sam pomagao drugima- izjavio je Metju pre nekoliko godina.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU