Pamela Anderson otkriva pravi razlog zbog kojeg je ostavila šminku u 56. godini: "Sve što možemo da uradimo je da prigrlimo ono što jesmo" (FOTO)

Kristina LJubisavljević

03. 11. 2023. 000000 16:00

Foto: ATA images

Pamela Anderson je postala je glavna tema kada se bez šminke pojavila na Nedelji mode u Parizu. Razlog je bio vrlo jednostavan, kaže da se ne šminka kod kuće, pa je pomislila zašto ne bi uradila isto za Nedelju mode u Parizu.

Ona nije očekivala da će to neko da primeti, a tek nije mislila da će to postati glavna tema među poznatima. Ipak, drago joj je jer je poslala pozitivnu poruku, piše Miror.

- Ja to zovem životom, a ne starenjem. Sve što možemo da uradimo je da prigrlimo ono što jesmo u ovom trenutku u kome se nalazimo i da budemo u redu s tim gde su naše noge trenutno - rekla je čuvena plavuša za Pipi.

NJeno ime se 90-ih povezivalo sa "fatalnom plavušom", ali ona danas živi potpuno drugačijim životom. Živi u Vankuveru gde uživa u renoviranju bakine kuće. Dane provodi okružena prirodom i životinjama, bavi se baštovanstvom, meditacijom i uzgojem sopstvene hrane.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU