Megan Foks progovorila o gubitku bebe: "Imam troje dece, ali bilo je veoma teško za oboje"

Kristina LJubisavljević

08. 11. 2023. 000000 13:00

Foto: Profimedia

Po prvi put, Megan Foks je progovorila o pobačaju koji je proživela. U svojoj novoj knjizi poezije "Pretty boys are poisonous", glumica je otkrila da je doživela sponatni pobačaj koji je ju je slomio, još na početku veze sa Mašin Gan Kelijem.

- Na tvojoj strani kreveta je ultra-zvuk, deset nedelja i jedan dan...da li mislite da kad bi mogla, da bi ostavila oproštajno pismo? - napisala je Megan u jednoj od pesama, prenosi PageSix.

- Ali sada moram da kažem zbogom. Zatvorim oči i zamišljam da te držim čvrsto na grudima dok te čupaju iz mene", nastavila je prisećanje na događaj, "platiću bilo koju cenu, reci mi - koliko za njenu dušu? - I dok ovaj par još nije potvrdio da su očekivali dete zajedno, majka tri sina iz prethodnog braka sa Brajanom Ostinom Grinom, u emisiji povodom promocije knjige objasnila je:

- Nikada pre nisam prošla kroz nešto slično. Imam troje dece, ali bilo je veoma teško za oboje. To nas je poslalo na divlji put u našoj vezi, ali i odvojeno, i dok smo bili u vezi i odvojeni, u vezi i odvojeni i opet, pokušavajući da shvatimo - Šta ovo znači? Zašto se ovo desilo?

NJena ispovest dolazi godinu i po dana, nakon što je Keli na jednom nastupu prošle godine najavio pesmu "Twin flame" rečima: "Napisao sam ovu pesmu za moju ženu... ovo je za naše nerođeno dete".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU