Nina Seničar priredila ćerki ROĐENDANSKO iznenađenje: Nora je napunila 4 godine, a ponosna majka se potrudila da joj ovaj divan dan ostane u lepom sećanju (FOTO)

Isidora Čolaković

09. 11. 2023. 000000 15:30

Foto: Ataimages.rs, Prifimedia, Printscreen/ Instagram - ninasenicar

Voditeljka i glumica Nina Seničar je svojom lepotom, šarmom i talentom osvojila Holivud. Ona je 2019. godine dobila ćerku Noru sa holivudskim glumcem Džejem Eliotom, a poznati par je odlučio da stane na "ludi kamen" prošle godine.

NJihova mezimica je danas napunila 4 godine. Nina se potrudila da joj ovaj rođendan ostane u lepom sećanju. Motivi sirene na dekoraciji, roze i plava boja, i mnogo velikih balona mogli su da se vide svuda na fotografijama, dok je Nina pozirala sa ćerkom u zagrljaju.

Niz komentara oduševljenih pratioca je počeo da se niže ispod fotografije, a Nina je u opisu ostavila poruku za svoju mezimicu.

- Sreća rođendan princezo - napisala je ona.

 

Nina je jednom prilikom goovrila o preseljenju u Srbiju i otkrila da to uopšte ije nemoguć scenario.

- Zašto da ne. Moj san je da se penzionišem na salašu u Vojvodini. Ko zna, možda mi se to i ostvari. Vidite na meni, to je umor.pošto stalno menjam vremensku razliku od 9 sati. Ali imam mnogo energije - rekla je Nina tada.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU