ŠTA SE DEŠAVA KADA U ŠEĆER STAVITE HLEB? Čaroban trik će vam 100 posto olakšati život, tako lako, a tako korisno (VIDEO)

Magazin Praksa

08. 01. 2024. 000000 14:30

Foto: Shutterstock

Iako se retko koristi, na ovim na ovim prostorima, smeđi šećer brzo „kupi“ vlagu i lako se stvrdne čak iako je u posudi sa poklopcem.

On prosto upija više vlage iz vazduha u kuhinji, zbog čega nekada postane neverovatno tvrd i zgrudvan. Mnogi se u ovim slučajevima naoružaju kašikom, viljuškom ili nožem pa daju sve od sebe kako bi ga povratili u prvobitno stanje.

Međutim, jedna domaćica je nedavno objavila klip na popularnoj društvenoj mreži TikTok i demonstrirala da postoji rešenje za ovaj problem.

TikTokerka je pokazala da postoji trik sa parčetom hleba.

Samo uzmite deo parčeta i ubacite ga u posudu sa skorelim šećerom, ostavite preko noći. Kada se probudite videćete da je hleb pokupiti svu vlagu i šećer se vratio u prvobitno stanje.

 

@neatchic A little trick courtesy of my mom #momhack #themoreyouknow #wonderbread #brownsugar #bakinghacks #decanting ♬ SugarCrash! - ElyOtto

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU