Oglasio se Ros i oprostio od Metjua Perija: "Hvala ti za 10 neverovatnih godina" (FOTO)

Kristina LJubisavljević

16. 11. 2023. 000000 08:30

Foto: profimedia

Vest da je preminuo čuveni Čendler Bing rastužila je svet. Metju nas je napustio 28. oktobra u 55. godini života. U džakuziju u njegovom domu na Beverli Hilsu ga je pronaša asistent, prvi rezultati toksikoloških nalaza su objavljeni, ali se još čekaju konačni.

Petorka iz kultnog sitkoma od kolege i prijatelja se oprostila zajedničkim saopštenjem, kada su rekli da će uskoro izaći u javnost i sa samostalnim saopštenjima.  Nakon Meta Leblanka, na Instagramu su se oglasili Dženifer Aniston i Dejvid Švimer.

- Hvala ti za 10 neverovatnih godina smeha i kreativnosti. Nikada neću zaboraviti tvoj besprekoran komični tajming i isporuku. Mogao si da uzimaš ravnu liniju dijaloga i savijaš ga prema svojoj volji, što rezultira nečim potpuno originalnim i neočekivano smešnim da i dalje začuđuje. I imao si srca. Bio si velikodušan i delio ga sa nama kako bismo mogli da stvorimo porodicu od šest stranaca. Ova fotografija je iz jednog od mojih omiljenih trenutaka sa tobom. Sada me tera da se osmehujem i tugujem u isto vreme. Zamišljam te tamo gore, negde, u istom belom odelu, sa rukama u džepovima, gledaš okolo… 'Može li biti još oblaka? - napisao je Švimer.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU