OSVOJILA JE NACIJU ULOGOM U KULTNOM FILMU "NATAŠA": Evo čime se danas bavi Tijana Kondić

Magazin Praksa

18. 11. 2023. 000000 15:30

Foto: Društvene mreže

Tijana Kondić dobila je glavnu ulogu u kultnom filmskom ostvarenju "Nataša", u režiji LJubiše Samardžića. Tada je imala samo 17 godina, a onda se naprasno povukla u medijsku ilegalu.

Tijana je tumačeći buntovnu tinejdžerku koja rešava misteriozno ubistvo oca, pobrala brojna priznanja i nagrade: Zlatnu arenu u Puli, Zlatnu mimozu u Herceg Novom i priznanje "Najbolji naturščik" u Nišu.

Tijana, koja danas ima 39 godina, sve je kao sedamnaestogodišnja devojka fascinirala lepotom, i tada pokušala da upiše Fakultet dramskih umetnosti, kako nije uspela u nameri, lepa glumica se odlučila na studije svetske književnosti.

Međutim, nakon završetka ispita, odlučila je da se preseli u Izrael, a ubrzo potom dočekale su je najgore vesti: 

- Najteži trenutak mi je bio odlazak odavde, u smislu da sama moram da se brinem o svemu i vodim računa da li ću preživeti. A, odmah nakon toga, smrt mog oca, koja se dogodila samo dva meseca posle mog odlaska u Tel Aviv. U jednom trenutku se mnogo stvari izdešavalo. Preseljenje, potom porodični nesrećni događaj. Ceo taj težak period koristila sam za pisanje. Pisanje je jedna vrsta terapije i svaki oblik umetnosti - rekla je ona jednom prilikom pa dodala da se sada bavim plesom i produkcijom.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU