Karleuša objavila spisak PRIVILEGOVANIH kolega: NJihove pesme će od sad pevati na nastupima

Isidora Čolaković

19. 11. 2023. 000000 13:30

Foto: Ataimages.rs

Jelena Karleuša je poznata po tome što nema dlake na jeziku. Ona je u svađi sa mnogim kolegama sa javne scene, a sada smo imali priliku da vidimo koga Karli sa estrade smatra dragim kolegama i iskrenim prijateljima.

Ona je na svom Instagram storiju objavila spisak privilegovanih i zaštićenih kolega čije će pesme od sada uvrstiti u svoj repertoar na nastupima.

- Od sad, pored mojih pesama, na nastupima pevam i pesme kolega koje su imale divne reči za mene i koje su me podržavale. Znači, da krenemo redom: Indira, Stoja, Dragana Mirković, Milica Pavlović, Dado polumenta, Vesna Đogani, Didi Džej, Mira Škorić, Rozga, Bekvalac, Emir Lapsus, Vesna Zmijanac, Sanja Vučić, Elma, Đani, Indi, Mimi Mercedes, Sajsi, Devito, Ana Bekuta, Selma, Saša Matić, Jovana Tipšin, LJupka Stević, Ivana Boom Nikolić. Ovo je spisak izabranih, zaštićenih i povlašćenih pevača. Izabrani ljudi - napisala je JK.

Foto: Printskrin/ Instagram - karleusastar

Ona je posebno izdvojila pevačicu Stoju Novaković i postavila snimak na kom Stoja peva svoj čuveni hit "Nešto mi govori" i napisala joj poruku podrške. 

Foto: Printskrin/ Instagram - karleusastar

-  Ovo je hit i ovo je pevačina! Ako iko treba da puni arene, to su ovakve žene, ovakve energije i sa ovakvim decenijskim hitovima! Kakva kraljica - napisala je JK, a postavila je i snimak na kom Stoja peva Senidinu pesmu "Riplej" na kom je uporedila svoje dve koleginice.

Foto: Printskrin/ Instagram - karleusastar

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU