Margot Robi ponovo u Barbi izdanju: Glumica u MINI SUKNJI oduševila na projekciji filma (FOTO)

Kristina LJubisavljević

29. 11. 2023. 000000 17:00

Foto: Profimedia

Ona se sada pojavila na projekciji filma u NJujorku, hodajući ruku pod ruku sa suprugom Tomom Ekerlijem, filmskim producentom.

Robi je tokom cele godine nekoliko puta bila u roze nijansama od glave do pete, a tako je bilo i sada. Nosila je roze mini suknju visokog struka uz kratku kožnu jaknu. Odeću je uparila svetlucavo roze salonkama i odgovarajućom tašnom.

Foto: Profimedia

Podsetmo, Margo Eliz Robi rođena je u Australiji, gde je započela karijeru glumice,  ali se 2011. godine seli u Sjedinjene Američke Države. Šira publika ju je prvi put zapazila 2013. godine ulogom u filmu "Vuk sa Vol Strita" Martina Skorsezea. Zatim je ponovo primećena ulogom Džejn u "Legendi o Tarzanu" iz 2016. godine, a tada se prvi put pojavila i kao Harli Kvin, voljeni stripski lik, što je ponovila još dva puta. Do Barbi je najviše pohvala dobila  za ulogu klizačice Tonje Harding, kada je nominovana za Oskara za glavnu žensku ulogu. Sada Margo definitivno znaju svi jer je ova godina u filmskoj industriji definitivno bila obeležena njome.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU