"Žene su uvek bile u sukobu jedna sa drugom": Blejk Lajvli je podržala Bijonse i Tejlor Svift i oduševila iskrenošću (FOTO)

Kristina LJubisavljević

03. 12. 2023. 000000 11:00

Foto: Profimedia

Blejk Lajvli (36) poznata po ulozi Selene u seriji "Tračara" podelila je snažnu poruku o ženama koje osnažuju druge žene nakon što je prisustvovala premijeri filma Renesansa, dokumentarni film posvećen Bijose. 

- Kada sam odrasla, žene su uvek bile u sukobu jedna sa drugom. Trebalo mi je do punoletstva da shvatim da je instinkt da žene podignu jedna drugu do svog najvećeg potencijala norma, a ne izuzetak. Većina mojih najboljih prijateljica su žene koje bi mi bile upakovane kao pretnje ili takmičenje. Naš posao je da pokažemo mlađim generacijama moć u usklađivanju, a ne podele - napisala je Blejk i u šali dodala:

- Bijonse i tejlor Svift, nijedna od vas dve ne mora da se oseća ugroženo pored mene kao pop zvezde. Ima mesta za sve nas - našalila se Blejk.

Lajvli je uz ovaj tekst podelila nekoliko fotografija sa nedavne premijere, koja je počela snimkom na kojoj se pojavljuje kako pozdravlja Bijonse (42). Na fotorgafijama se nalazi i Tejlor Svift koja je njena bliska prijateljica, a koja takođe iskreno podržava Bijonse.

Poruka glumice je usledila nakon što su Bijonse i Svift ove godine pokrenule rekordne svetske turneje, koje su dobile propratna filmska izdanja. Bijonse je ranije prisustvovala premijeri koncertnog filma Eras Tour u Los Anđelesu u oktobru, što je navelo Svift da razmisli o tome koliko joj je značilo njeno prisustvo u objavi na Instagramu.

- Tako mi je drago što nikada neću saznati kako bi izgledao moj život bez uticaja Bijonse. Način na koji je mene i svakog umetnika naučila da kršimo pravila i prkosimo industrijskim normama. NJena velikodušnost duha. NJena otpornost i svestranost. Ona je bila putokaz kroz moju karijeru i činjenica da se večeras pojavila bila je kao prava bajka - napisala je tada Tejlor.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU