"Smatramo je ČLANOM porodice": Aleksandra Prijović progovorila o DADILJI koja čuva njenog sina

Isidora Čolaković

03. 12. 2023. 000000 12:30

Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ YouTube - Aleksandra Prijović

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović nakon tri koncerta u krcatoj beogradskoj Areni, održala je nastupe širom regiona, a trenutno nastupa u Hrvatskoj gde je do sada održala dva od pet koncerata u zagrebačkoj areni.

Aleksandra sa suprugom Filipom Živojinovićem ima sina, koji joj se na nekoliko koncerata pridružio na bini. Iako pevačica svaki slobodan trenutak provodi sa naslednikom, zbog brojnih obaveza bilo je neizbežno da ima i dadilju.

- Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vreme sa njim - ispričala je Prijovićka jednom prilikom, otkrivajući koje kriterijume je morala da zadovolji dadilja za malog Aleksandra.

- Imali smo stroge kriterijume prilikom izbora dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli - rekla je pevačica koja fotografije dečaka ne želi preterano da deli sa javnošću.

Takođe, dadilja malog Aleksandra ima samo reči hvale za Filipa i Aleksandru, kako se poverila prijateljima, oni su vrlo brižni roditelji i mali Aleksandar je okružen neizmernom ljubavlju, a mama i tata mu ispunjavaju gotovo svaku želju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU