Zlatne devojke! Demi Mur, Salma Haiek i Eva Longoria blistaju u metalik haljinama - "zapalile" crveni tepih u Los Anđelesu (FOTO)

Kristina LJubisavljević

04. 12. 2023. 000000 14:30

Foto: Profimedia

Gala svečanost Muzeja pokretnih slika u Los Anđelesu sinoć je okupila brojne holivudske ličnosti. Ovime je pokrenuta sezona dodele nagrada u velikom stilu, a zvezde su se istinski potrudile da odgovore crvenom tepihu na pravi način.

Demi Mur, Salma Hajek i Eva Longorija zasenile su u metalnim haljinama do poda, a teško bismo mogli da izvodjimo najprivlačniju.

Demi (61)  blistala je u srebrnoj haljini bez rukava koja je imala veliki cvetni ukras sa prednje strane. Dugačku crnu kosu je pustila da pada sa strane u blagim, nedefinisanim talasima

Salma se prošetala crvenim tepihom u čistoj beloj haljini sa dubokim dekolteom i manjim šlepom koji joj je bio za petama. Kosu je srebrnim rajfom sklonila sa lica, a u ruci je imala malu metalik tašnu.

Eva je sa druge strane zapanjila sve prisutne u zlatnoj haljini bez rukava dugačkog šlepa. Haljina je prateći liniju tela naglasila obline glumice, a svemu je dodala elegantne minđuše i prstenje.

                                    Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU