"Tačno 20 sati bez hrane": Emina Jahović otkrila zbog čega GLADUJE jednom mesečno

Isidora Čolaković

04. 12. 2023. 000000 17:00

Foto: Ataimages.rs

Pevačica Emina Jahović poznata je po vitkom izgledu, a zarad održavanja kilaže i čišćenja organizma od toksina i masti pribegava metodama koje mnogi smatraju nezdravim i zabrinjavajućim. Emina je svojevremeno začudila javnost kada je otkrila da zbog svog izgleda gladuje.

- Gladujem jednom mesečno. To radim već neko vreme. Ne jedem po 48 sati tačno - priznala je Emina. Na društvenim mrežama pevačica je svojevremeno objavila kako odbrojava sate do sledećeg obroka.

- Tačno 20 sati bez hrane. Idemo! - poručila je Jahovićeva putem Instagrama, da bi potom dodala da planira da nastavi u istom ritmu još 28 sati.

Ona sebi nekada da oduška, i tada obično odredi dan kada jede sve što poželi. Ostatak meseca poštuje određenim režim ishrane. Na jelovniku Emine Jahović uglavnom se ne nalazi šećer, ugljeni hidrati, alkohol, kao i kasne večere. Osim toga, sokove ne pije.Na njenom meniju pretežno dominira sveže i termički obrađeno povrće, meso, đumbir, pomorandže, kao i voda sa limunom. Pored korigovane ishrane, sastavni deo njenog zdravog načina života su treninzi u teretani, kojima održava kondiciju i formu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU