ČUVENI GLUMAC PROVEO NOĆ S FATALNOM PLAVUŠOM: Voleo je njenu sestru i pre nego što se ona rodila

Magazin Praksa

17. 12. 2023. 000000 11:00

Foto: Profimedia

Očevici su otkrili kako su sedeli zajedno tokom žurke.

„Imate Leonarda i Loti u istoj prostoriji, normalno da su gravitirali jedno prema drugom“, rekao je jedan izvor za Daily Mail.

„Pričali su i smejali se do kasnih sati, sve dok nije bilo vreme za polazak. Napustili su klub u ranim satima nakon što su se jako dobro proveli. LJude je to navelo na tračeve jer oboje su poznate osobe koje uživaju u dobrom vremenu“, dodao je izvor.

„Leo i Loti su se odlično zabavljali i činilo se da su jako bliski. Stigli su odvojeno, ali u razmaku od samo nekoliko minuta bili su za stolom s drugim prijateljima. NJihova bliskost je privlačila poglede, a ljudi u klubu su spominjali Kejt, kao i činjenicu da je Loti u pravim godinama za Lea“, rekao je drugi izvor za The Sun.

Loti je prethodno hodala s Aleksom Majtonom iz „Made In Chelsea“ devet meseci 2017. godine. Potom su je povezivali s bubnjarom The Vampsa Tristanom Evansom, ali i Bruklinom Bekamom i TV voditeljem Romanom Kempom.

Ranije te večeri Dikaprio (49) je bio na londonskoj projekciji svog najnovijeg filma „Killers Of The Flower Moon“ s koleginicom Lili Gledstoun.

Nakon toga je otišao u restoran i bar Chiltern Firehouse koji je popularan među poznatima. U bar na žurku je stigao pre Loti. Ona se nije ni rodila kad je Dikaprio s njezinom sestrom Kejt imao kratak ljubavni odnos u decembru 1993, malo ranije pre nego što je ona ušla u vezu s Džonijem Depom.

Par se upoznao u svojim tinejdžerskim godinama i provodili su puno vremena zajedno, a smatra se da je njihova romansa bila kratka. Dikaprio je trenutno u vezi s italijanskom manekenkom Vitorijom Čereti (25), za koju njegovi prijatelji kažu da je njom „opijen“.