Nove vesti o zdravstvenom stanju Selin Dion: "Više nema kontrolu nad mišićima"

Kristina LJubisavljević

19. 12. 2023. 000000 10:00

Foto: Profimedia

Klodet je nedavno rekla za kanadske medije da je Selin (55) „izgubila kontrolu nad svojim mišićima“, prenosi Dejli mejlu, pošto se iscrpljujuće stanje vremenom pogoršavalo.

- Trudi se, ali više nema kontrolu nad mišićima. Slama mi srce činjenica da je uvek bila tako disciplinovana i vredna, majka joj je uvek govorila da radi naporno, da sve radi kako treba. U našim snovima, cilj je povratak na binu. Ali na koji način, ne znamo - rekla je Klodet za "7 jours".

U decembru 2022. godine Selin je najavila da će morati da otkaže ostatak svoje svetske turneje „Courage” zbog progresivnog i neizlečivog neurološkog poremećaja koji napada nečije mišiće - uključujući glasne žice i srce.

- Glasne žice su mišići, a srce je takođe mišić. Pošto je to jedan od milion slučajeva, naučnici nisu uradili toliko istraživanja jer to nije uticalo na toliko ljudi.

Sestra Selin Dion je ranije rekla za Le Journal de Montreal da Selin „ne može da pronađe nijedan lek koji deluje“, ali je dodala da je održavanje nade važno.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU