Prvo pojavljivanje Marije Šerifović sa bebom: "Treba mi vremena da sve procesuiram"

Kristina LJubisavljević

19. 12. 2023. 000000 10:30

Foto: ATA images

Marija Šerifović je pre nekoliko dana obradovala sve kada je objavila da je postala majka. Početkom decembra je pevačicin sin Mario došao na svet putem surogat majčinstva, a Marijinoj sreći od tada nema kraja.

Pevačica je objasnila da se za surogat majčinstvo odlučila nakon što nije uspevala da odži trudnoću, a sada se po prvi put oglasila nakon objavljivanja lepih vesti i svima se zahvalila na velikoj podršci:

- Dobri ljudi, dobro jutro, dobar dan, dobro veče, gde god bili i šta god radili... Pošto je ovo moje prvo obraćanje ovako putem storija, želim svima vama da se zahvalim na prelepim porukama! Sve je zatrpano i prepuno ljubavi, i verujte mi da to možemo da osetimo. Moje škorpijsko srce prima previše ljubavi ovih dana, tako da meni treba vremena da se sve to negde procesuiram, a onda sam i sigurna da će se ukazati prilika kada ću o svemu ovome moći daleko duže i ozbiljnije da govorim. Za početak želim svima da se beskrajno zahvalim na ljubavi koju nam šaljete - rekla je Marija putem Instagrama.

Pevačica je potom dodala ono što mnoge zanima. Ona neće otkazivati već zakazane nastupe, iako bi to vrlo rado uradila samo da bi bila sa Mariom.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU