Ceca proslavila Svetog Nikolu: Pevačica o Anastasijinom dolasku i prinovi - "I Ilijan će sledeće godine da bude sa nama!"

Kristina LJubisavljević

20. 12. 2023. 000000 11:00

Foto: ATA images

Ceca je okupila porodicu i prijatelje, a Anastasija je došla iz Sevilje kako bi bila sa porodicom.

Mlada pevačica je pozirala sa dugogodišnjim prijateljem i frizerom, Stevanom Radivojevićem, na čijoj fotorgafiji vidimo da je i te kako srećna crnoj jednostavnoj haljini midi dužine i crnim salonkama koje se vezuju oko članaka.

Osim brojnih javnih ličnosti, na slavi su bile i sestre Bogdane Ražnatović i Bojana Šijan.

Ceca je u jednom momentu napustila kuću i pred okupljenim novinarima rekla koliko je srećna što joj je ćerka Anastasija tu, te spomenula prinovu koju čekaju Veljko i Bogdana:

- Bože zdravlja, i Ilijan će sledeće godine da bude sa nama! I Anastasija je ovde, da, presrećna sam. Žao mi je što Nemanja nije mogao da dođe, on večeras ima utakmicu, i njemu je žao. Anastasija nam u poslednje vreme fali, jer je preko, ona kaže da joj ja nedostajem najviše... (smeh) Ovih dana imamo mnogo proslava, praznika, lepo je - rekla je Ceca, te istakla da je sada Veljko domaćin slave, piše Blic.

- Radim dosta, u ozbiljnom sam tempu. Veljko je sad domaćin slave, to je prirodno, muška je glava, njegova je slava. Dočekuje goste, maniri se uče, nego... On više smeta, umesto što pomaže, i sve bi da proba! - dodala je Ceca sa osmehom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU