"Bila je ovo jako teška godina, OTAC mi je preminuo": Jelena Tomašević se nada da dolazi lepši period za nju i njenu porodicu

Isidora Čolaković

25. 12. 2023. 000000 09:00

Foto: Ataimages.rs

Jelena Tomašević je sumirala 2023. godinu i istakla po čemu će je pamtiti. Nažalost, njoj je otac preminuo tokom ove godine, pa se nada da će u sledećoj njene najbliže zdravlje dobro služiti.

- Izlazak nove pesme mi je ulepšao malo ovu godinu...ali je svakako bila teška. Otac mi je preminuo i tako ću je pamtiti. Verujem da će sledeće biti bolja... Najbitnije da svi budem zdravi i sve će onda biti dobro - rekla je ona u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Pevačica se dotakla i svoje ćerke koju se trudi da vaspita u duhu tradicije i vrednosti koje su usađene i njoj i njenom suprugu, glumcu Ivanu Bosiljčiću.

- Moja ćerka puni 12 godina. Već je velika...skromna je u željama... Ima konstatnu želju i nekao joj se uvek ispune.. Ona odrasta u jednu vaspitanu devojčicu. U tom duhu u kom smo mi rođeni i nju vaspitavamo... kroz našu tradiciju, kulturno nasleđe. Ne treba ništa forsirati, treba pustiti da sama oseti sve - dodala je Jelena.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU