"Sada je sve to nekako PRAZNO": Lepa Brena se sa tugom prisetila kako su nekada izgledali PRAZNICI u njenom domu

Isidora Čolaković

25. 12. 2023. 000000 13:30

Foto: Ataimages.rs

Lepa Brena se prisetila kako su nekada izgledali novogodišnji praznici u njenom domu. Pevačica se sa tugom prisetila starih vremena, a posebno joj je teško kada dođe mesec decembar.

- Kad vam deca odu iz kuće i onda živite u tim nekim velikim kućama, gde prolazite pored vrata gde su nekad živela vaša deca, to je tužno. Pogotovo ovaj mesec decembar, kada smo mi spremali poklone, gde se kuvalo i spremalo svaki dan, gde je bilo puno snega, gde se kitila kuća... Sada je sve to nekako prazno i ja sam našla utehu u biznisu i koncertima - priznala je pevačica za medije.

Ona se takođe prisetila i jednog nestašluka koji je ona napravila za Novu godinu kada je bila mala.

- Bio je sneg i puno paketića, kao i drugova naše dece. Klinci su rekli da odemo svi na bazen. Mene su tad gurnuli obučenu sa džemperom i čizmama u vodu, sa svom tom garderobom. U početku sam nekako bila šokirana, jer ja to nikada ne bih uradila. A kad sam posle videla koliko je to njima bilo smešno i koliko im je to pričinilo radosti, rekla sam: "Što da ne?" Nekada čovek sebi treba da da nekako oduška - prisetila se pevačica uz osmeh, prenosi "Kurir".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU