Goca Tržan o surogat majčinstvu: "Nemam neostvarenih želja"

Kristina LJubisavljević

26. 12. 2023. 000000 08:30

Foto: ATA images

Mnogobrojne kolege sa estrade pružile su Mariji podršku u nameri da sama odgaja sina Maria, a među njima je i Goca Tržan koja se sada prvi put oglasila na tu temu i otkrila da li bi se i ona na taj način drugi put ostvarila u ulozi majke.

- Ako postoji, sada u ovim godinama bih vrlo rado iskoristila, tako da surogat majčinstvo postoji u mnogim državama. Samo u Americi, postoji već godinama, samo mora da se pravno zaštiti i surogat majka i onaj ko plaća to surogat majčinstvo i to je pravno vrlo strogo i vrlo je teško napraviti te zakone, tako da kod nas to…- rekla je Goca za Skandal, a potom nastavila:

- Da se razumemo, da budemo realni, nekada davno u onim vremenima, znalo je da se desi da žena ne može da rodi, pa se dogovori sa sestrom pa joj sestra rodi dete. To se dešavalo u istoriji mnogo puta, tako da to postoji, nekad se nije plaćalo. Nekad se radilo od srca, sad se plaća i to je to. Nemam neostvarenih želja, ja nisam žena koja želi mnogo. Ja sam žena koja se raduje onome što ima i koja živi u ovom trenutku tako da nemam neostvarenih želja. Sve što imam materijalno može sutra da nestane i ne bih bila nezadovoljna i mislim da je život mnogo više od materijalnih stvari i neostvarenih želja. One ostvarene su mnogo važnije.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU