Marijana Mićić o bolu koji ne prestaje: "Ne postoji veče da nisam zaplakala"

Kristina LJubisavljević

27. 12. 2023. 000000 11:00

Foto: ATA images

Mrijana i njen suprug od tada uživaju u porodičnim danima sa mezimicama, ali voditeljka ne krije da ima teških noći, da često plače i da se trudi da to sakrije od supruga.

Marijana kaže suze same krenu kada se priseti činjenice da majka nije kraj nje i ne može da uživa u novim izazovima, istovremeno priznaje da pati što njene ćerke nemaju baku.

- Veliki je hendikep što Miloš i ja nemamo mame.  Mislim da je to hendikep prvo za našu decu, zato što sam ja odrasla sa obe bake, divne su figure bile u mom životu - počela je priču voditeljka pa dodala:

-To mi je tako jedna tuga, tu nažalost ne možeš ništa da uradiš. Ne postoji veče kad ja nisam legla sa Anom ili sad sa obe, a da nisam zaplakala.

- To ne zna niko, čak ni Miloš moj ne zna da ja zaplačem, ali svaku noć. Koliko god ja ovako ne pričam o tome, to niko ne zna, ali sad će verovatno saznati da ja svako veče plačem.

- I znaš kada te neko pita kada to prođe, kada se završi. Nikada. Znaš koliko sad patim što na primer da je pitam: "A kako sam ja, kad sam imala? " Dok ti je mama tu i nemaš decu ne pitaš, što bi to pitao. Toliko pitanja sad imam, ali nemam koga da pitam - zaključila je i verovatno sve svojom iskrenošću rasplakala.

Marijana Mićić majčinstvo je prigrlila bez pomoći majke i svekrve, međutim, unajmila je bebisiterku, te danas njene mezimice imaju dadilju koja ih mnogo voli i neguje kao da su u krvnom srodstvu.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU